امروز :شنبه 12 فروردین 1402 ساعت: 17:30
Today : Saturday, April 01,2023
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شامگاه چهارشنبه 28 دی ماه در ادامه سفر استانی به خوزستان در «مهرجان المقاومه للشعرالشعبی، همایش مقاومت در شعر عربی» با موضوع شهدای محور مقاومت، گفت: دفاع از حرم، دفاع از مکتب بود و وقتی مکتب مورد هجوم قرار گرفت فرزندان این سرزمین افتخارآفرینیها کردند.
دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی درباره فلسفه وجودی و جایگاه شهدا، گفت: این کنگره به نام شهدا و به برکت وجود آنها برقرار شده است. شهدای عزیز و گرانقدر بصیری که علیرغم شعارهای فریبنده دشمنان خدا مجاهدت کردند، شعارهایی که معرفی کننده موضوعات و قومیتهای غیر توحیدی بوده تا ارزشهای موحدین عالم را قطعهقطعه کنند و آنها را از مقام عدالت و ولایت دور سازند.
معاون رئیس جمهور افزود: شهدای این خطه امثال شهید هاشمی بزرگ، دو نوع مجاهدت کردند. در ابتدا مجاهدت و پرچمداری مقابله با این نوع فریفتن و جهاد دوم آنها نیز حضور در دفاع مقدس بوده است. امثال شهید هاشمی که مظلوم واقع شدهاند، برای تبیین این مفهوم ایثار و اعلام کردند ما پیروان اهل بیت (ع) همه از گل ولایت و امامت هستیم. مهم نیست که چه زبانی داریم، مهم نیست در کدام سرزمین به دنیا آمدهایم، بلکه مهم این است که همه پیرو آقا اباعبدالله (ع) هستیم. پرچمدار اصلی ما حضرت عباس (ع) است و با نام حضرت عباس به میدان آمده و در مقابل دشمنان قیام کردیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در توصیف نهضت حضرت امام (ره) ادامه داد: این حرکت به اهتزاز درآوردن پرچم اهل بیت (ع) بود و همه عالم را دور این محور جمع کرد و این فداکاری هم در دوران دفاع مقدس هم در دفاع از حرمهای اهل بیت (ع) دیده شد. فرزندانی مانند شهید تقوی از خوزستان رفتند با اینکه شاید کیلومترها از درگیری دور بودند ولی بحث سرزمین مطرح نبود.
وی افزود: دفاع از حرم، دفاع از مکتب بود. وقتی مکتب مورد هجوم قرار گرفته بود فرزندان این سرزمین رفتند و چه افتخارآفرینیهایی کردند و چه کارهایی که انجام دادند، چه قهرمانیهایی که از آنها دیده شد، هنوز که هنوز است وقتی شما راهی بلد و سامرا میشوید نام شهید تقوی را میشنوید و تمام کارهایی که او در آن منطقه برای حفظ حرم عسگریین (ع) از تعرض دشمنان خدا انجام داد روایت میشود.
وی درباره ذکر نام شهدا در برنامهها و جلسات مختلف گفت: همه این مجاهدتها و مبارزهها امتداد دارند، پس از چهل سال شعرای عزیز جمع میشوند و در ذکر قهرمانی شهدا صحبت میکنند. از دلاورمردی آنها صحبت میکنند، به خاطر اینکه آنها خودشان را برای خدا خالص کردند و خداوند نیز پیام آنها و شخصیتشان را جاودانه کرده است.
دکتر قاضیزاده هاشمی درباره ماندگاری نام شهدا و افتخارآفرینیهایشان گفت: سالها پس از درگذشت افراد نامی از آنها در میان نیست به جز شهدا و علمای بزرگ که یادشان گرامی داشته میشود. فقط علمای طراز اول و تأثیرگذار در عرصه جهانی هستند که شاید نامی از آنها برده شود اما شهید ما ولو خردسال چون خودش را به خداوند وصل کرده است، خودش را به اهل بیت (ع) متصل کرده است جاودانه است و پس از ۴۰ سال درباره او صحبت میکنیم. این راز شهادت است. خداوند رحمان در آن دنیا به شهدا مقام والا داده و در همین دنیا هم به او مقام بالا میدهد و به خانوادهاش نیز اسباب افتخار عنایت میفرماید.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: اینکه انسان به چه چیزی باید افتخار کند پیام بلند شهداست. اینکه چه مسائلی مایه سربلندی است و همان چیزی که شهدا به ما نشان میدهند پرچم افتخار است. این که هر آن چیزی که داری اگر برای خدا قربانی کردی خداوند افتخار دو عالم را اعطا میکند.
معاون رئیس جمهور در پایان با تشکر از برگزارکنندگان این کنگره شعر گفت: این مراسم کاملاً مردمی و در تراز جهانی است که تعدادی جوان دور هم جمع شدند و چون دلشان را به شهدا دادند و قرارشان را با شهید هاشمیها گذاشتند توانستند این کار در تراز جهانی را انجام دهند. خداوند به کلامشان نفوذ و به عملشان اثر داده است که این هم کار شهداست، ما باید شاکر باشیم هم به خاطر لطفی که شهدا دارند و هم به خاطر جوانهایی که در سالهای جنگ هنوز پا به این دنیا نگذاشته بودند و تعداد زیادی از آنها چند سال بعد از پایان جنگ تحمیلی به دنیا آمدند اما وجودشان و قلبشان همراه است.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز پنجشنبه 29 دی ماه در ادامه سفر استانی به خوزستان با نماینده ولیفقیه در استان خوزستان و امامجمعه اهواز دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: در سفرهای استانی میز خدمت رسیدگی و پاسخگویی به ایثارگران استان با حضور معاونان و مدیران ستادی برپا میشود و مواردی که ایثارگران احساس نیاز میکنند که برای حل آنها باید به مرکز مراجعه کنند مرتفع میشود.
وی افزود: در جریان سفرهای استانی مسائل مرتبط با جامعه ایثارگری مورد بررسی قرار میگیرد و علاوه بر این شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تشکیل میشود که رئیس این شورا در سطح ملی رئیس جمهور و در هر استانی استاندار است و بنیاد شهید و امور ایثارگران هم نقش دبیری این شورا را به عهده دارد. تشکیل این شورا به این دلیل است که مسائل مربوط به ایثارگران و فرهنگ ایثار و شهادت تنها به بنیاد مربوط نیست بلکه تمام دستگاهها مسئولیتهای مختلفی در قبال خانواده بزرگ ایثار و شهادت به عهده دارند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران مراکز یا پروژههایی دارد که نیاز به سرکشی دارند، تأکید کرد: در این سفرها بازدید از این پروژهها انجام میشود ضمن اینکه در مورد خدماترسانی به ایثارگران در استانها ارزیابی کلی انجام شده و دادهها ثبت و ضبط میشود که چه اندازه مأموریتهایی که ابلاغ شده، اجرا شده است.
معاون رئیسجمهور با ایراد توضیحاتی درباره استفاده از خدمات الکترونیک در بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: خوشبختانه خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران به صورت الکترونیک ارائه میشود اما 33 درصد از جامعه هدف تمایل دارند از خدمات الکترونیکی استفاده کنند و سایر عزیزان همچنان از خدمات حضوری بهرهمند میشوند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره افرایش منابع مالی خدماترسانی به ایثارگران، گفت: منابع بنیاد شهید در سال جاری نسبت به سال گذشته صد درصد افزایش داشته و بسیاری از حقوقهای دریافتی نیز حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد رشد کرده است. به طور مثال حقوق پرداختی به والدین معظم شهدا در سال گذشته سه میلیون و پانصد هزار تومان بوده که امسال به پنج میلیون و ششصد هزار تومان افزایش یافته است.
دکتر قاضیزاده هاشمی درباره جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در خوزستان، گفت: در چهل سال گذشته در استان خوزستان تقریباً یک سوم واجدین شرایط خدمات واگذاری زمین دریافت کردند و هنوز دو سوم باقیماندهاند. جالب اینکه در همین استان دو شهرستان بهصورت کامل زمینها را به ایثارگران واجدین شرایط تحویل دادهاند و این نشان میدهد مدیران تلاشگری در این دو شهرستان حضور داشتند.
وی در ادامه گفت: جامعه هدف بنیاد سه میلیون و 500 هزار نفر در قالب 900 هزار خانوار است و بنیاد هر چه در توان و حوزه اختیار دارد برای خدمترسانی به این خانوادهها که آبروی نظام هستند پای کار میآورد اما یک جاهایی نیاز به حضور سایر دستگاهها وجود دارد.
معاون رئیس جمهور در پایان سخنان خود گفت: اخیراً دیدیم که هنوز جوانمردانی در جامعه برای روشن نگه داشتن مشعل اسلام و انقلاب اسلامی حضور دارند و به همین خاطر به لطف خدا جامعه هدف بنیاد در حال رشد است.
نماینده ولیفقیه در استان خوزستان و امامجمعه اهواز در این دیدار با تشکر از اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان، گفت: دیدارهای منظمی با ایثارگران در خوزستان صورت میگیرد و خوشبختانه نارضایتی خاصی از سوی این عزیزان برای خدماترسانی ابراز نمیشود.
حجتالاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسویفرد با اشاره به برخی نیازهای خاص ایثارگران، گفت: اشتغال فرزندان ایثارگران از نکات مهمی است که باید به آن توجه شود. ایثارگران ذخایر انقلاب اسلامی هستند و هر جایی مشکلی بروز کرده است در صحنه بودهاند.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز پنجشنبه 29 دی ماه در ادامه سفر استانی به خوزستان در دیدار با نخبگان، سرآمدان و کارآفرینان این استان، گفت: بنیاد از تأسیس شرکتها و شتابدهندهها توسط نخبگان شاهد و ایثارگر برای اشتغال ایثارگران حمایت میکند.
دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در این نشست با اشاره به هدف دیدار با نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر هر استان، گفت: استان خوزستان استان عروج و دانشگاه عملی معرفت آموزی ملت ایران بوده و هست، چنانچه امام راحل (ره) فرمودند: «ما انقلابمان را در جنگ صادر کردیم»، آنچه در جنگ ما به جهان صادر شد مقاومت ما در برابر سلطهگری و تمرین عملی ترویج و تبلیغ فرهنگ توحید بود.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه ما به مردم عالم نشان دادیم جز خدا نباید بنده کسی بود و در این راه انسانهای زیادی را فدا کردیم، افزود: انسانهایی که در این مسیر قدم برداشتند شخصیتهای ممتازی بودند که محل دانشگاهشان هم خوزستان بود. آنها از اینجا راهی به خدا پیدا کردند، البته در تمام سرزمین ما هم انسانهای متدینی بودند که امیدواریم به خوبی بتوانیم حقشان را ادا کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در تمام سفرهای استانی در جمع فرهیختگان جامعه ایثارگری حضور مییابد، تأکید کرد: در این دیدارها استماع نظرها و دریافت دیدگاههای نخبگان که از موفقان هستند انجام میشود و نقد عالمانه و راهکارهایی برای حل مسائل کشور و بنیاد مطرح میشود.
دکتر قاضیزاده بیان کرد: همانطور که مستحضرید انقلاب اسلامی مشکلات خاصی را پشت سر گذاشته تا به اینجا رسیده، از جهات مختلف مورد هجمه بوده است، در دورانی جنگ سخت و امروز هم در میان درگیریهای بیامان در حوزههای اقتصادی و فرهنگی و سبک زندگی است. سالهاست رهبری معظم انقلاب به هر دو موضوع اشاره دارند و اینکه ما باید این درگیری را لمس کنیم، زمان جنگ سخت تمام مؤمنان و معتقدان دست از کار و زندگی خود کشیدند و با ایمان و باور راهی یک مسیر بیبازگشت شدند، در چنین حالتی عرصه دفاع شکل گرفت. حالا هم ما در میان درگیری در حوزههای جنگ نرم و اقتصادی هستیم و مانند دوران دفاع مقدس صف این درگیریها نیاز به افسران و جوانانی دارد که باید برای دفاع و سپس کنار زدن دشمن کمک کنند.
معاون رئیسجمهور با ذکر این مطلب که ستاد مرکزی بنیاد تعیین سیاستها و پشتیبانی و حمایت مالی را به عهده دارد، تصریح کرد: خوشبختانه اعتبارات تسهیلات نسبت به سال گذشته افزایش صد درصدی داشته است که البته باید در عمل اقدامات لازم صورت گیرد. در بحث اقتصادی استان خوزستان بینظیر است، زیرا مجموعه امکانات زیرساختی کامل است، از یک طرف مرز خاکی طولانی و سرزمین بزرگ و نیازمند مصرف بالا دارید، همچنین مرز دریایی، انرژی، خاک کشاورزی و نیروهای تحصیل کرده در این استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه سیاستهای توسعه در کشور ما ناظر به چند موضوع بوده، خاطرنشان کرد: در سطح خرد وامهایی برای خوداشتغالی اعطا شده که چندان موفق نبوده است، به همین دلیل بسیاری علاقه دارند کارمند دولت باشند، زیرا سیاستگذاریها غلط بوده است و تنها حدود ۱۵ درصد در کشور ما مهارت کارآفرینی دارند و بقیه تابع هستند، در این صورت زیرساخت توسعه انجام نمیشود و در نتیجه در سرمایهگذاریهای بزرگ کشور رانتهای خصولتی شکل گرفته که خودش مانع رشد، توسعه متوازن و ثروت عادلانه که از اهداف انقلاب است، میشود.
وی تأکید کرد: یکی از راهکارهای توسعه شتابدهندهها هستند و آن عامل شتاب میتواند شرکتهای توانمند کوچکی باشند که دارای فکر بدیع، توانایی ایجاد ارزش افزوده هستند تا هم اشتغال و هم ثروت تولید کنند و سپس ایثارگران را در این تولید سهیم کنند تا شاغل شوند.
دکتر قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه در حال حاضر زیرساختهای لازم برای اشتغال ایثارگران در این بخش فراهم شده، تصریح کرد: نظام بوروکراتیک ما مشکلاتی دارد که نیاز به اصلاح دارد، مراکز رشد و خانههای خلاق در این رابطه تفاهمنامههایی را امضا کردند تا نقش پشتیبانی را بر عهده گیرند و بستر رشدی شوند که ایثارگران ما مشاغل با ارزش افزوده بالا و دانش فنی تولید کنند و سپس برای حل مسائل تسهیلگری کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه امسال و سال آینده با توجه به بودجه در حوزه اعطای تسهیلات مشکلی نداریم، تأکید کرد: اما نگران عدم جذب منابع هستیم و مشکل ما این است که نمیخواهیم مسائل گذشته را تکرار کنیم تا فرزندان ایثارگران مقروض نشوند، لذا من از نخبگان عزیز استان تقاضا میکنم دور هم جمع شده و شرکتی تأسیس کنند و ما در بنیاد هم حمایت خواهیم کرد.
دکتر قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی اگر قرار است به عنوان یک فرهنگ آرمانی و فرهنگ اهلبیت (ع) توسعه پدید آید نیاز به اصلاح باورهای آنان داریم، خاطرنشان کرد: چه کسی میتواند در این عرصه میدانداری کند، بنیاد و نهادهای فرهنگی با انجام اقداماتی در حد لازم و نه کافی کارهایی میکنند، در دستورالعمل که ما به بخش فرهنگی بنیاد ارائه کردیم و در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به صورت ملی دنبال میکنیم که رئیس آن شورا رئیسجمهور است، مقرر شد یک درصد بودجه دستگاهها در این مسیر هزینه شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، افزود: ادبیات هر جامعه و کارکرد فرهنگ متفاوت است، در همین استان خوزستان رنگینکمانی از اقوام، ادبیات و زبانهای مختلف وجود دارد و برای هر منطقهای باید زبان هنری آن منطقه وجود داشته باشد، در این حوزه متناسب با هر منطقه یک جریان مستقل محلی باید شکل گیرد و ماهم پشتیبان آن هستیم و این برنامه بنیاد و دولت است.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه چهرههای فرهنگی باید با خلاقیت و نگاهی که دارند کار را جلو ببرند، اشاره کرد: در حال حاضر مسئولیت مشترک همه ما دفاع از انقلاب، حفظ نام و یاد شهدا و فرهنگ و آرمان شهداست که امر حکومتی هم نیست که ما آن را در قالب یک دستگاه اداری محدود کنیم لذا بنیاد شهید و امور ایثارگران سعی میکند در این زمینه رویهها را اصلاح کند و آثار آن هم دیده خواهد شد و دیگران هم به این مسیر وارد میشوند و این مسئولیت نخبگان، رهبران اجتماعی، مرجعیت علمی و بزرگان عشایر است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان خطاب به نخبگان شاهد و ایثارگر تأکید کرد: به طور حتم همانطور که در گذشته پای کار این انقلاب و نظام بودید امیدوارم حالا هم بتوانیم با کمک هم در حوزههای جهاد فرهنگی و اقتصادی مشکلات را حل کنیم، البته موضوعات متفاوت است و در فرهنگ و اقتصاد موارد متعددی مطرح است و استعداد عظیم استان خوزستان باید در این مسیر تبلور پیدا کند.
در این نشست تفاهمنامه مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر و پارک علم و فناوری استان خوزستان در زمینه همکاری و حمایت از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر و استارت آپها به امضا رسید.
در این نشست نخبگان، نماینده تشکلها و کارآفرینان برتر شاهد و ایثارگر استان خوزستان، مشکلات و دغدغههای خودشان را در حوزههای مختلف مطرح کردند.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شامگاه پنجشنبه 28 دی ماه در ادامه سفر به استان خوزستان در برنامه زنده «مسیر پیشرفت» شبکه استانی خوزستان، گفت: مقرر شده است عقبماندگی در تأمین مسکن ایثارگران خوزستان با تلاش مسئولان استانی مرتفع شود.
دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی با اشاره به سالگرد شهادت سردار «اسماعیل دقایقی»، گفت: استان خوزستان یکی از استانهایی است که بیشترین تعداد شهید و ایثارگر را تقدیم کرده است. بنیاد شهید و امور ایثارگران وظیفه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم و سپاسگزاری از ایثارگران را به عهده دارد. ایثارگران در سراسر کشور حضور دارند و در سفرهای استانی میز خدمت برای پاسخگویی و رسیدگی به امور ایثارگران با حضور مدیران ستادی فراهم میشود.
معاون رئیسجمهور در مورد سایر برنامههای سفرهای استانی گفت: نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار با حضور مدیران استانی در این سفرها برگزار میشود و مسائل مختلف ایثارگران در این نشست بررسی میشود. نشستی نیز با حضور نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر برای دریافت دیدگاههای آنها در حوزههای مختلف برگزار میشود و دیدار با مسئولان استانی از جمله نماینده ولی فقیه در استان از دیگر برنامههای سفر استانی است.
وی افزود: شرکت در برنامهها و یادوارههای شهدا از جمله دیگر برنامههای سفر استانی است که در خوزستان کنگره شعر «مهر جان» درباره شهدای محور مقاومت برگزار شد. ارزیابی از برنامههای بنیاد شهید و امور ایثارگران و امور نظارتی نیز از دیگر اهداف سفرهای استانی بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه عمده شهدای دفاع مقدس در استان خوزستان به شهادت رسیدهاند، گفت: در برخی حوزهها در خدمات رسانی به ایثارگران استان کمبودهایی وجود دارد به عنوان مثال در تأمین مسکن برای تعداد کمی از ایثارگران خدمات ارائه شده است و البته بنیاد در مقام پیگیری کننده است. بین حجم نیاز و اقدامات فاصله وجود دارد و البته همت زیادی برای حل مشکلات وجود دارد و بر اساس برنامه ارائه شده توسط وزارت راه و شهرسازی مقرر شده است در یک سال آینده به اندازه 40 سال گذشته در حوزه مسکن خوزستان خدمت ارائه شود که با پیگیریهای استاندار امیدواریم این عقبماندگیها جبران شود.
معاون رئیس جمهور درباره اشتغال جامعه ایثارگری در خوزستان گفت: از 284 هزار و 938 نفر ایثارگر و افراد تحت تکفل آنها در خوزستان در سامانه کاریابی 11 هزار و 220 نفر برای اشتغال متقاضی شدهاند که تعداد بالایی است. در مورد تبدیل وضعیت ایثارگران در خوزستان تاکنون 50 درصد تبدیل وضعیت مشمولان انجام شده است. 320 نفر نیز پس از طی مراحل قانونی استخدام شدهاند. از ابتدای سال 9 میلیارد و 600 میلیون تومان و در سال گذشته 50 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به ایثارگران پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: 105 خدمت برای ایثارگران توسط سازمان اداری و استخدامی شناسایی شده است که این خدمات به صورت هوشمند و الکترونیکی شده است که البته 33 درصد از جامعه ایثارگری از این خدمات الکترونیکی استفاده میکنند و باید توجه کرد میانگین سنی ایثارگران 60 سال است و 28 سال بیش از عموم جامعه است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد اقدامات بنیاد برای مردمی سازی فعالیتها، گفت: در برنامههای فرهنگی عمده برنامهها توسط تشکلهای ایثارگری و ایثارگران انجام میشود. معتمدین معین نیز به عنوان رابط بنیاد و خانوادهها فعال هستند و در برنامههای آینده شبکه مددکاری توسط جامعه ایثارگری توسعه خواهد یافت.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با کمک دولت و مجلس در سال جاری همه ایثارگرانی که در دهکهای پایین قرار دارند به نحوی مورد حمایت قرار میگیرند.
قاضیزاده هاشمی درباره شفافسازی در بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: همه فعالیتها و اقدامات بنیاد و همچنین بخشهای اقتصادی بنیاد به صورت هوشمند و شفاف طراحی شده و قابل دسترسی است و مجموعه ورودی و خروجی به صورت یک حسابرسی دائمی در حال انجام و آشکار است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: در استان خوزستان تنها فاز ورزشی مجتمع فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار بهرهبرداری شده است که با توافقاتی که با استاندار انجام شد مقرر شده دو فاز دیگر این طرح نیز با اعتبار 140 میلیارد تومان در دو سال آینده ساخته شده و توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران تجهیز شود و البته امیدواریم این نوع مجتمعها در سایر شهرهای خوزستان نیز ساخته شود.
وی در پایان با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم ایثارگران موضوعی عمومی است، افزود: شهدا و ایثارگران قهرمانان ملی و دینی هستند که تلاش آنها باعث شده است ملت ایران در صلح و امنیت زندگی کنند. بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوعات مربوط به این عزیزان را پیگیری میکند اما باید توجه کرد این قهرمانان نعمتی برای همه کشور هستند و با ادای احترم به آنها ایثارگری و فداکاری در جامعه ارزش مییابد و آینده کشور را تضمین میکند.
منبع:ایثار