امروز :دوشنبه 17 مرداد 1401 ساعت: 14:15
Today : Monday, August 08,2022
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که به نمایندگی از هیئت دولت در بیست و هشتمین سفر استانی دولت مردمی به استان کرمانشاه سفر کرده است روز پنجشنبه 23 تیر ماه پس از دیدار چهره به چهره با مردم پاوه در شورای اداری این شهرستان حضور یافت.
دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در شورای اداری شهرستان پاوه با ابراز خرسندی از دیدار با مردم این منطقه گفت: حضور در جمع مردم عزیز و مقاوم، فرهنگ دوست، انقلابی و پاسداران حدود ارضی جمهوری اسلامی ایران و مبارزان صف اول در ایام پیروزی انقلاب اسلامی، مبارزه با ضد انقلاب و در دفاع مقدس باعث افتخار است و امروز هم قلب همه ملت ایران به فداکاری این منطقه اطمینان دارد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تمجید از شخصیت حاج ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه پاوه، گفت: مقام معظم رهبری عالیترین تعبیر را از مردم پاوه داشتند و این مردم عزیز را به عنوان مردمان بیدار و پایهگذار روشنگری ذکر کردند و منطقه پاوه را مشعل شهدای گرانقدر مهاجر و انصار نامیدند که شهدای بسیاری به این کشور هدیه کرده است. پاوه نماد وحدت و همزیستی و تلاش مشترک یک ملت برای دفاع از کیان خود و الگویی از وحدت اهل سنت و تشیع در دفاع از نظام و کشور و پیروی از امام (ره) و مقام معظم رهبری است.
معاون رئیس جمهور افزود: هزاران سال است که این کشور به دلیل موقعیت خاص خود و این ملت به دلیل عمق تمدن محل طمع جهانخواران بوده است و این موضوع در سالهای پیش رو نیز مانند گذشته تغییر نخواهد کرد و امیدواریم در کنار یکدیگر کشوری با عزمت و قدرتمند ایجاد کنیم که دشمن مأیوس و چشم طمع از آن دور شود.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به مشکلات بیان شده از زبان نمایندگان صنوف و اقشار مختلف شهرستان مانند دامداران، مرغداریها، کشاورزان، فرهنگیان، بانوان، صنعتگران و تولیدکنندگان گفت: هر صنفی متناسب با دغدغههای خود درخواستها و مطالباتی داشت که ثبت شد و در اسرع وقت به سمع و نظر مسئولان مربوطه و رئیسجمهور خواهد رسید.
قاضیزاده هاشمی ادامه داد: آبرسانی از موضوعات جدی این منطقه است و امیدواریم در نشست شورای اداری استان مبلغ 70 میلیارد تومان برای اتمام پروژه آبرسانی به پاوه به تصویب برسد و پیشبینی میشود با تخصیص این مبلغ پروژه تکمیل شود.
وی در توضیح سه چالش اصلی این منطقه گفت: یکی از درخواستها ایجاد زیرساخت پایانه و بازارچه مرزی است که نیاز به مذاکره و توافق با کشور همسایه دارد که از طریق مراجع ذیربط پیگیری میشود. موضوع دیگر کولبری است که دولت طرح ویژهای در این زمینه دارد که گزارش آن به دولت ارائه شده است و مسئله مهم بعدی ضرورت ایجاد اشتغال است که دولت حل این مشکل را پیگیری میکند و البته باید فرهنگ ایجاد شغل با استخدام دولتی تغییر کند و به سمت نهضت کارآفرینی و اشتغال غیردولتی حرکت کنیم.
ایشان همچنین در دیدار با خانواده شهیدان «مجید حاتمی» و همچنین شهید «نجیب پیران ویسه» یادآور شد: شما با نثار این شهدا در راه انقلاب اسلامی، هزینه سنگینی پرداختید و خانوادههایی که تعداد شهدایشان زیاد است نشاندهنده این است که یک تفکر و اعتقاد بنیادینی وجود داشته که سبب شده در این حد برای این مسیر و هدف هزینه پرداخت شود و امیدواریم خداوند بزرگ ما را شرمنده شما و خانواده معظم شهدا قرار ندهد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن پرسش خانواده معظم شهدا در مورد عملکرد مسئولان استانی، گفت: مسئولان باید تمام حواسشان را برای خدمت به این عزیزان معطوف کنند و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نورزند.
قاضیزاده هاشمی با ادای احترام به این خانواده شهدا، تصریح کرد: آیتالله رئیسی رئیس جمهوری امروز به استان کرمانشاه سفر کردهاند و به نمایندگی از رئیس جمهور دیدار با خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران انجام شده است. تکریم و سپاسگزاری از خانوادههای معظم شهدا کمترین کاری است که مقابل صبر و فداکاری آنها قابل انجام است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با اهدای لوح تقدیر از صبر و ازخودگذشتگی این خانواده شهدا تقدیر کرد.
معاون رئیس جمهور در ادامه سفر به شهرستان پاوه ضمن بازدید از پروژه مخزن نیمه کاره انتقال آب «هانه کوان» به پاوه اظهار کرد: طی جلساتی که با استاندار کرمانشاه و معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، بحث اتمام آبرسانی به شهرستان پاوه مطرح بوده و امیدواریم در جلسه بعدازظهر شورای اداری استان با حضور رئیس جمهور یکی از این پروژهها به عنوان پروژه مصوب این سفر اعلام شود که حدود ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای این طرح پیشبینی شده تا به مرحله اتمام برسد.
وی ادامه داد: امیدواریم نگرانیهای مردم عزیز پاوه مبنی بر تأمین آب آشامیدنی و بهداشتی برطرف شود و در سفر بعدی به استان کرمانشاه شاهد اتمام و به ثمر نشستن این پروژه باشیم. رئیس جمهور در کمتر از یکسال تقریباً تمام استانهای کشور را سفر کردند و بزودی سفرهای ایشان به تمام مناطق کشور به اتمام خواهد رسید و امیدواریم با همت مسئولان استان ظرف یک سال آینده این پروژه به بهرهبرداری رسیده و مردم از آن استفاده کنند.
دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در یادمان شهدای پاوه با نثار شاخههای گل و قرائت فاتحه به مقام شهدای والا مقام ادای احترام کرد و گفت: خوشحالیم که از طرف دولت این افتخار نصیب ما شد که به مردم بزرگ پاوه و شهدای بزرگی که در مسیر حفظ تمامیت ارضی و اجرای فرمان امام خمینی(ره) جانبازی کردند، سلام و درود شخص رئیس جمهور را ابلاغ کنیم.
دکتر قاضیزاده ادامه داد: پاوه یک خصوصیت خاص در کشور ما دارد و مردم این منطقه چشم طمع دشمنان این آب و خاک را از بین بردند، در تاریخ ۴۰ ساله انقلاب به خصوص اوایل آن آمده که سرزمین ایران، محلی است پهناور که اقوام مختلف در آن زندگی کردهاند، البته عدهای طمع کرده بودند که با ترویج مذهب و قومیت بخشی از این سرزمین را جدا کنند و این توطئهها در این بخش از کشور اتفاق افتاد، البته در سایر بخشهای کشور هم بخصوص در اوایل انقلاب این مسائل مطرح بود، اما مردم پاوه در مقابل این جریان انحرافی ایستادند و خط خودشان را جدا کردند و سرزمین بزرگ ایران را سرزمین خودشان دانستند و از آن دفاع کردند.
معاون رئیس جمهور افزود: در این رابطه دیگران هم به کمک شما آمدند و شما نماد وحدت سرزمینی و تمامیت ارضی کشور هستید و البته همه باید به صورت یکپارچه مانند انگشتان دستی که کنار هم قرار میگیرند بمانند و باعث رشد و آبادانی کشور شوند که شما در این مسیر پیشرو بودید، امروز در کنار مزار عزیزانی هستیم که خون آنها در سرزمین پاوه ریخته شده و فداکاری ۶۰۰ شهید بزرگوار که رقم بالایی برای یک جمعیت ۱۰۰ هزار نفری است نشان دهنده پیروی از خط ولایت توسط مردم این سرزمین است و امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ما هم در دولت سیزدهم به دنبال این هستیم که خواستههای به حق شما را بررسی و دستهبندی کرده و به آن رسیدگی کنیم.
وی در ادامه این سفر ضمن دیدار با خانواده شهید «غضنفر اصل رکنآبادی» از شهدای فاجعه منا، با اشاره به آشنایی با شهید رکنآبادی گفت: ایشان در طول دوران خدمت به نظام اسلامی و به خصوص به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان اقدامات و فعالیتهای زیادی داشتند و خدمات ایشان فراموش نمیشود و به همین دلیل چندین بار در طول خدمت در لبنان مورد سوءقصد قرار گرفتند.
معاون رئیس جمهور جویای احوال این خانواده معزز شهید شد و افزود: برای عرض ادب و ارادت به دیدار خانواده معظم شهید آمدهایم و این دیدارها در مسیر خدمات رسانی به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران صورت میگیرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار با اشاره به اهمیت جریان مقاومت در منطقه به بیان خاطراتی از حضور در لبنان و دیدار با سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان به عنوان نایب رئیس مجلس و عضویت در گروههای دوستی پارلمانی پرداخت.
دکتر قاضیزاده با اشاره به نقش حمایت مردم از حکومت اسلامی خاطرنشان کرد: از میان ۱۲۴ هزار پیامبر تعداد معدودی از آنها ثبت شده و شناخته شده هستند چون فقط این پیامبران اندک یارانی پیدا کردند لذا باید توجه کرد ساخت جامعه نیاز به جریان سازی دارد و کار فردی نیست. در کمک به بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز جریاناتی از ایثارگران باید احساس مسئولیت و میدانداری کنند. در مردمی سازی حکومت باید وظایف خود را به مردم واگذار کند و یکی از برنامههای بنیاد مردمی سازی است.
در این دیدار که اصحاب کریمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز حضور داشت با لوح تقدیر از خانواده شهید «اصل رکنآبادی» تجلیل شد.
شهید «غضنفر اصل رکنآبادی» سال ۱۳۴۵ متولد شد و از سال 1389 تا اردیبهشت 1393 سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان بود. شهید رکنآبادی دارای مدرک دکتری علوم سیاسی بود و در موسم حج سال 1394 به همراه تعدادی دیگر از دیپلماتهای ایرانی برای انجام اعمال حج تمتع عازم عربستان سعودی شد و در روز مراسم برائت از مشرکین در مکه، بیانیه این راهپیمایی را قرائت کرد و در فاجعه منا به شهادت رسید.
منبع ایثار